Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2011

Ο Κώστας Μάντζιος για τον Στέλιο Καζαντζίδη

Ο Κώστας Μάντζιος
Ο Κώστας Μάντζιος είναι τραγουδιστής. Από το 1983 συμμετέχει στα μουσικά δρώμενα του τόπου μας και καταθέτει το έργο του. Εντύπωση μας έκανε ένα αφιέρωμα που έκανε ο ίδιος στον Στέλιο Καζαντζίδη, πριν κάποια χρόνια σε ένα μικρό χώρο, στο κέντρο της Αθήνας. Χωρίς υπερβολή, ήταν ότι καλύτερο έχουμε παρακολουθήσει, αναφορικά πάντα με τον Καζαντζίδη. Καλή επιλογή τραγουδιών, άριστη απόδοση από την τριμελή ορχήστρα, προσεγμένος χώρος, καλή αισθητική… 

Ήταν μοιραίο να επικοινωνήσουμε με τον Κώστα Μάντζιο και να του ζητήσουμε να καταθέσει την άποψή του για τον Καζαντζίδη. Τον ευχαριστούμε για την ανταπόκριση στο κάλεσμά μας και την ουσιαστική συνδρομή του στην προβολή του έργου του Καζαντζίδη. 

Μας γράφει: 

Χαίρομαι όταν διαπιστώνω ότι νέοι άνθρωποι εκτιμούν το έργο του Στέλιου Καζαντζίδη. Για μένα υπήρξε ένας μεγάλος τραγουδιστής και ένα σπουδαίο πρότυπο κατά τη μαθητεία μου στην Ελληνική μουσική. Ακόμα και σήμερα ανατρέχω στις ερμηνείες του για να διδαχθώ , να εμπεδώσω αλλά κυρίως για να διαφυλάξω την αισθητική μου. Εύχομαι η προσπάθειά σας να βρει τη μέγιστη ανταπόκριση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: