Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2011

ΠΡΟΣΦΟΡΑ στους αναγνώστες μας

Το βιβλίο του Παναγιώτη Χατζηαντώνογλου
Εκδόσεις ASANTE
Με αφορμή τη συμπλήρωση τριών χρόνων λειτουργίας, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε έναν υποτυπώδη διαγωνισμό. Ο «νικητής» θα κερδίσει ένα βιβλίο με τίτλο «Η δισκογραφία των τραγουδιών του Στέλιου Καζαντζίδη», που υπογράφει ο Παναγιώτης Χατζηαντώνογλου, και κυκλοφορεί από τις εκδόσεις "ASANTE". Οι διαγωνιζόμενοι, καλούνται να στείλουν ένα ολοκληρωμένο θέμα που θα αφορά στον Στέλιο Καζαντζίδη (ή με αφορμή τον Στέλιο Καζαντζίδη). Το πλέον πρωτότυπο και αξιόλογο από τα κείμενα που θα στείλετε, θα δημοσιευτεί επώνυμα. Μπορείτε λοιπόν να επικοινωνείτε - δίνοντας το ονοματεπώνυμό σας - μέσω της φόρμας επικοινωνίας ή απευθείας στο mail: diagonskblog@yahoo.gr που δημιουργήθηκε αποκλειστικά για το διαγωνισμό και θα σταματήσει να λειτουργεί με το πέρας του. Ο διαγωνισμός, θα παραμείνει ανοιχτός για ένα μήνα, διάστημα που ενδέχεται να επιμηκυνθεί. Περιμένουμε, λοιπόν, τις ιδέες και τα κείμενά σας. Τα έξοδα αποστολής, σε κάθε περίπτωση, θα τα καλύψει η διαχείριση του stelioskazantzidis.blogspot.com. Ευχαριστούμε θερμά τις εκδόσεις ASANTE, για την ευγενική τους προσφορά, καθώς μας έστειλαν τρία αντίτυπα του βιβλίου του κου Χατζηαντώνογλου. Τα δύο καλύπτουν τις ανάγκες του ιστολογίου μας και το τρίτο το δίνουμε δωρεάν στους αναγνώστες μας. Δεν ξεχνάμε όμως να ευχαριστήσουμε και τις εκδόσεις ΚΨΜ που παλαιότερα μας χάρισαν ένα αντίτυπο του βιβλίου «Στέλιος Καζαντζίδης 1931 – 2001», που υπογράφει ο Βασίλης Βασιλικός. 

Ακολουθεί το δελτίο τύπου των εκδόσεων ASANTE, για το βιβλίο, που προσφέρει στους αναγνώστες του stelioskazantzidis.blogspot.com.

Θεμιστοκλέους 31, Αθήνα 10677
Τηλ.: 210-3302458, 693-9559555
E-Mail: books@asante.gr


Παναγιώτη Χατζηαντώνογλου 
«Η δισκογραφία των τραγουδιών του Στέλιου Καζαντζίδη» 
Σελ. 288, ISBN: 978-960-92418-2-3 


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Από τις εκδόσεις ASANTE, κυκλοφόρησε το βιβλίο του Παναγιώτη Χατζηαντώνογλου «Η δισκογραφία των τραγουδιών του Στέλιου Καζαντζίδη» (Ευρετήριο όλων των τραγουδιών του από LP και CD - Αλφαβητικοί κατάλογοι τίτλων και πρώτων στίχων). Πρόκειται για βιβλίο ειδικού ενδιαφέροντος και γράφτηκε για να χρησιμοποιηθεί ως «εργαλείο δουλειάς» από αυτούς που ασχολούνται με την έρευνα και την καταγραφή του λαϊκού τραγουδιού. Ιδιαίτερα θα χρησιμεύσει σε όσους αναζητούν τα τραγούδια του Στέλιου Καζαντζίδη και δεν γνωρίζουν σε ποιον δίσκο μακράς διάρκειας ή ψηφιακό δίσκο υπάρχουν. 

Το ευρετήριο λειτουργεί ως οδηγός και δείχνει τον δρόμο που χρειάζεται να ακολουθήσει ο ερευνητής για τον εντοπισμό των τραγουδιών που αναζητά. Ξεκαθαρίζει ακόμη, τη θολή ατμόσφαιρα που επικρατεί γύρω από τον αριθμό των τραγουδιών που ερμήνευσε ή συμμετείχε στην ερμηνεία τους. Αποτελεί μια σημαντική προσφορά σε όσους ασχολούνται με την επιλογή τραγουδιών, τους μελετητές της λαϊκής μουσικής, αλλά και στους πολυπληθείς φίλους του Στέλιου Καζαντζίδη, του συγκλονιστικότερου τραγουδιστή της μεταπολεμικής Ελλάδας.



2 σχόλια:

Jordan Gewrgiadis είπε...

O διαγωνισμός σας προβάλεται από το www.tixerakias.com στο παρακάτω Link: http://www.tixerakias.com/fresh-diagonismoi/1541-win-a-copy-of-the-book-the-discography-of-songs-by-stelios-kazantzidis.html

και στο fan page μας sto Facebook : http://www.facebook.com/pages/Tixerakiascom/122916711131922
Ευχαριστώ πολύ.

Είπε κάποιος... είπε...

Ευχαριστούμε.