Σάββατο, 12 Νοεμβρίου 2011

Επιτέλους κυκλοφόρησε...

Το 28ο τεύχος του περιοδικού «Λαϊκό Τραγούδι», μετά από περιπετειώδεις εξελίξεις, φαίνεται πως βρίσκεται, από σήμερα το πρωί, στα περίπτερα και στα διάφορα σημεία πώλησης του νομού Αττικής.

Αναδημοσιεύουμε από το επίσημο ιστολόγιο του περιοδικού (διαβάστε - Λαϊκό Τραγούδι, τεύχος 28, αυτοκριτική):

«Τραγελαφικά πράγματα έχουν γίνει με την κυκλοφορία του τεύχους 28 του περιοδικού μας τους τελευταίους μήνες. Πιστεύαμε και γράφαμε σ' αυτό το blog ότι το περιοδικό είχε βγει κανονικά στα περίπτερα της Αθήνας από τις αρχές Σεπτεμβρίου. Όμως, φευ!.. Είχε γίνει λάθος - λέει - και βγήκαν τα προηγούμενα διπλά τεύχη της προσφοράς, αντί για το καινούργιο... Μας τηλεφωνούσαν οι αναγνώστες για να μας πουν ότι δεν το εύρισκαν και δεν τους πιστεύαμε. Λέγαμε, ότι ίσως δεν πήγε παντού, ή ότι σε κάποια σημεία πώλησης εξαντλήθηκε. Κι όμως είχαν δίκιο. Το περιοδικό δεν είχε κυκλοφορήσει στην Αθήνα, με κάποιες μικροεξαιρέσεις σε κάποιους κεντρικούς πάγκους της Ομόνοιας.
Δεν έχει νόημα να περιγράψουμε το πώς και το γιατί έγινε αυτό το απερίγραπτο γεγονός, αλλά μπορούμε να σας πούμε ότι τώρα μας διαβεβαιώνουν αρμοδίως, πως από αύριο Σάββατο 12 Νοεμβρίου- ΠΡΑΓΜΑΤΙ - θα κυκλοφορήσει... Να το δούμε και να μην το πιστέψουμε...»Διαβαστε ακόμη: Το περιοδικό «Λαϊκό Τραγούδι» και η νέα εποχήΔεν υπάρχουν σχόλια: