Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2011

Για τον Καζαντζίδη από τη Ρωσία

Πρόσφατα λάβαμε στην ηλεκτρονική μας ταχυδρομική διεύθυνση, ένα μήνυμα από τη Ρωσία. Ο κύριος Κώστας Θώδης, εκπαιδευτικός που διδάσκει ελληνική γλώσσα στο Κρατικό Πανεπιστήμιο της Σταυρούπολης (СГУ), επικοινώνησε μαζί μας και χαιρέτισε την προσπάθειά μας.

Ο ίδιος, όπως μας γράφει, κάνει αγώνα ώστε να διαδώσει τη φωνή και το έργο του Στέλιου Καζαντζίδη στην ομογένεια της Ρωσίας, που όπως χαρακτηριστικά αναφέρει αγνοεί, σε μεγάλο ποσοστό, τον Καζαντζίδη (αυτό είναι κάτι που πρέπει να μελετήσουμε – και θα το πράξουμε σε επόμενη δημοσίευση - με γνώμονα πάντα τις ιστορικές συνθήκες και αναγκαιότητες, και τα γεγονότα όπως αυτά εξελίχθηκαν τα τελευταία 100 χρόνια).

Την προσπάθεια αυτή την κάνει και μέσα από την προσωπική του ιστοσελίδα, όπου συν τοις άλλοις παρουσιάζει τον Στέλιο Καζαντζίδη. Εμείς τον ευχαριστούμε θερμά για την επικοινωνία και την πρωτοβουλία του αυτή, να προβάλει δηλαδή την προσφορά του Καζαντζίδη, πρωτοβουλία που συνάδει με όσα εμείς πράττουμε τα τρία αυτά χρόνια λειτουργίας μας.

ΥΓ: Εν τω μεταξύ απευθύνουμε ανοικτό κάλεσμα σε όλους και όλες, να συνδράμουν στην προσπάθειά μας με ενεργό συμμετοχή στη διαμόρφωση του περιεχομένου και του ύφους του ιστολογίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: