ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Το παρόν ιστολόγιο δεν περιέχει διαφημίσεις και δεν ασκεί καμία εμπορική εκμετάλλευση του περιεχομένου που αναρτά. 

Το σύνολο των κειμένων που αναρτώνται στο παρόν ιστολόγιο αποτελούν αντικείμενο πνευματικής ιδιοκτησίας. 

Το stelioskazantzidis.blogspot.com επτρέπει την αναπαραγωγή, εμφάνιση κι αποθήκευση του περιεχομένου του προς τον σκοπό της πολιτιστικής ανάπτυξης, της γνώσης, της απόλαυσης προσωπικής-ιδιωτικής, της ενημέρωσης και της χρήσης, με την απαραίτητη προϋπόθεση ότι θα υπάρχει η ένδειξη προέλευσής από το ιστολόγιο καθώς και η αναφορά των ονομάτων των δημιουργών, εφόσον αυτά εμφανίζονται.

Υπό τους όρους αυτούς και εδικά σε ότι αφορά στην αναπαραγωγή στο διαδύκτιο, επιτρέπεται η αναδημοσίευση μέρους των άρθρων με ανακατεύθυνση στο stelioskazantzidis.blogspot.com.

Απαγορεύεται αυστηρά η αποθήκευση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, μετάδοση ή διανομή οποιοδήποτε τμήματος του περιεχομένου του ιστολογίου για εμπορικούς σκοπούς.

Έργα πνευματικής ιδιοκτησίας τρίτων που εμφανίζονται στο παρόν ιστολόγιο έχουν αναρτηθεί καλόπιστα και για λόγους ενημέρωσης.

Σε περίπτωση που θεωρείτε ότι κάποια δημοσίευση θίγει δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας σας, γνωστοποιήστε το με email στη διεύθυνση: stelioskazantzidis.blogspot@gmail.com.

Το παρόν ιστολόγιο δεν ευθύνεται για το περιεχόμενο άλλων ιστοσελίδων στις οποίες παραπέμπει.