Τετάρτη, 5 Μαΐου 2010

Νέος Σύλλογος Φίλων Καζαντζίδη στα Χανιά

Αποκόρωνας Χανίων
Αποκόρωνας Χανίων
Πριν λίγες μέρες ενημερωθήκαμε για την σύσταση νέου συλλόγου φίλων Στέλιου Καζαντζίδη, στον Αποκόρωνα Χανίων. Καθημερινά γινόμαστε μάρτυρες, μιας ανομολόγητης λατρείας στο πρόσωπο του Καζαντζίδη. Απόδειξη της λατρείας αυτής, για παράδειγμα, οι πολλοί σύλλογοι φίλων από άκρου εις άκρον της ελληνικής επικράτειας.

Μας δίνεται η ευκαιρία να δηλώσουμε εδώ, πως ακόμα και αν δεν συμφωνούμε πάντοτε με τις δραστηριότητες και τις πρακτικές των συλλόγων, τους αναγνωρίζουμε το δικαίωμα να τιμούν όπως αντιλαμβάνονται τον σημαντικό Έλληνα τραγουδιστή, καθώς εφορμούνται από αγαθά αισθήματα και τυγχάνουν ευρείας αποδοχής και αναγνώρισης στις τοπικές κοινωνίες και τις ευρύτερες λαϊκές μάζες.

Ακολουθεί το ηλεκτρονικό μήνυμα που μας έστειλε το διοικητικό συμβούλιο του νεότευκτου συλλόγου στον Αποκορώνα Χανίων.

Τους ευχαριστούμε για το μήνυμά τους αυτό. Όχι μόνο δηλώνουν αλληλέγγυοι στον κοινό σκοπό που υπηρετούμε αλλά σύγκαιρα αναγνωρίζουν και πιστοποιούν κατά κάποιο τρόπο, την προσπάθειά μας.

Μας ενημερώνουν, λοιπόν:

Αγαπητοί φίλοι σας στέλνουμε τους εγκάρδιους μας χαιρετισμούς από τη Μεγαλόνησο Κρήτη... Με ιδιαίτερη χαρά, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η Κρήτη επιτέλους απέκτησε το δικό της Σύλλογο Φίλων Στέλιου Καζαντζίδη. Μετά από πρωτοβουλία ένθερμων θαυμαστών του, στην επαρχία Αποκόρωνα Χανίων, ιδρύθηκε πρόσφατα ο Σύλλογος Φίλων Στέλιου Καζαντζίδη Αποκόρωνα Χανίων. Ο Σύλλογος, ο οποίος πραγματοποίησε την 1η του Γενική Συνέλευση στις 8 Απριλίου στην Ταβέρνα "Λουτρό", στο Φρε, θα δέχεται μέλη ανεξάρτητα από τον τόπο καταγωγής ή διαμονής τους. Το συνδετικό στοιχείο όλων των μελών θα είναι η αγάπη τους για τον μεγάλο καλλιτέχνη ενώ ο κοινός τους στόχος θα είναι η διατήρηση άσβεστης της μνήμης και του έργου του και στις επόμενες γενιές...

Όσοι θαυμαστές του Στέλιου Καζαντζίδη ενδιαφέρονται να γίνουν μέλη του Συλλόγου Φίλων Στέλιου Καζαντζίδη Αποκόρωνα (Κρήτη), μπορούν να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο 2825-0-23217. Επίσης μπορούν να γίνουν μέλη στην ομάδα που δημιουργήθηκε για το σκοπό αυτό στο Facebook. Σας ευχαριστούμε θερμά.

Διοικητικό Συμβούλιο Συλλόγου Στέλιου Καζαντζίδη Αποκόρωνα Χανίων

Δεν υπάρχουν σχόλια: