Δευτέρα, 1 Νοεμβρίου 2010

Νέα κυκλοφορία: Βασίλης Βασιλικός, «Στέλιος Καζαντζίδης 1931 – 2001»

 Μόλις σήμερα ενημερωθήκαμε για την κυκλοφορία ενός βιβλίου από τις εκδόσεις «ΚΨΜ», με τίτλο «Στέλιος Καζαντζίδης 1931 – 2001», που φέρει την υπογραφή του Βασίλη Βασιλικού.

Κυκλοφόρησε στις 24 του προηγούμενου μήνα και όπως πληροφορηθήκαμε από τον ίδιο τον εκδοτικό οίκο, αποτελεί μια εμπλουτισμένη επανέκδοση του «Υπάρχω» (Α.Α. Λιβάνη, Αθήνα 2000) - που τόσο θόρυβο προκάλεσε - και του «Η ζωή μου όλη» (Εκδόσεις Φιλιππότη, Αθήνα 1978).


Μας γράφουν χαρακτηριστικά:

«Το βιβλίο που κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις μας την προηγούμενη εβδομάδα (κυκλοφόρησε στις 24 Οκτώβρη) είναι μια σύνθεση που περιλαμβάνει ξαναδουλεμένο το "Υπάρχω", ξαναδουλεμένο και επιμελημένο το "Η ζωή μου όλη" καθώς και κάποια καινούργια αποσπάσματα και κομμάτια. Είναι μια νέα έκδοση με νέα διάρθρωση στη δομή του βιβλίου και συμπληρώσεις του κ. Βασίλη Βασιλικού».

Δεν έχουμε ακόμα στα χέρια μας το βιβλίο. Επομένως δεν μπορούμε να το αξιολογήσουμε και να καταθέσουμε τη γνώμη μας. Ωστόσο, αν κάποιος αναγνώστης του ιστολογίου μας το πάρει στα χέρια του, τον παρακαλούμε να σχολιάσει την ανάρτηση αυτή, δίνοντας περισσότερες πληροφορίες για το περιεχόμενο της συγκεκριμένης έκδοσης.


Διαβάστε ακόμα:
Δεν υπάρχουν σχόλια: