Πέμπτη 19 Μαΐου 2011

Ο Σταμάτης Γονίδης για τον Στέλιο Καζαντζίδη

Σταμάτης Γονίδης
Κατά καιρούς πολλοί άνθρωποι δέχθηκαν το κάλεσμά μας και κατέθεσαν, επώνυμα, τη γνώμη τους για τον Στέλιο Καζαντζίδη, στο δικό μας ιστολόγιο. Σήμερα είμαστε στην ευχάριστη θέση να «φιλοξενούμε» - στις σελίδες του ιστολογίου μας - τον Σταμάτη Γονίδη, που αναμφισβήτητα συγκαταλέγεται στις σημαντικές παρουσίες στο χώρο του ελληνικού λαϊκού τραγουδιού .

Όσο και να θέλουμε να αποφύγουμε τις υπερβολές, πρόκειται για μια εξαιρετική φωνή, τεχνικότατη, που σπανίζει στις μέρες μας.

Τον ευχαριστούμε που μας εμπιστεύτηκε έστω αυτή τη σύντομη προσωπική καταγραφή και του ευχόμαστε τα καλύτερα. Δεν παραλείπουμε να ευχαριστήσουμε και τη σύζυγό του κα Κατερίνα Κουργιουξίδου, που μεσολάβησε στην επικοινωνία μας μαζί του.

Μας γράφει:

Για τον Στέλιο Καζαντζίδη… Ο Στέλιος δεν είναι απλά μια φωνή, είναι Πατρίδα! Είναι αυτός που επιβάλλει στους «καλλιτέχνες» που έχουν όνειρα, να γίνονται καλύτεροι… Όπως έχω πει και παλαιότερα είναι μια τεράστια ομπρέλα πάνω από όλους αυτούς που θέλουν να λέγονται «αληθινοί τραγουδιστές»!. Για μένα είναι ο μεγαλύτερος Έλληνας λαϊκός τραγουδιστής, που ήταν και φιλόσοφος… Είναι ο μόνος που έδιωξε το χρήμα και την δόξα γι’ αυτό μπορούσε να τα έχει πάντα… Όταν του το είχα πει αυτό με κοίταξε μέσα από τα γυαλιά του και μου χαμογέλασε… Αυτό το χαμόγελο θα κρατάω από τη μια και μοναδική μας κουβέντα! Σταμάτης Γονίδης 


Επισκεφτείτε τον επίσημο διαδικτυακό τόπο του Σταμάτη Γονίδη: http://sgonidis.com


Δεν υπάρχουν σχόλια: