Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2021

Χάρης και Τούλα Μοσχοπούλου με το ζεύγος Καζαντζίδη

Χάρης και Τούλα Μοσχοπούλου με το ζεύγος Καζαντζίδη
Χάρης και Τούλα Μοσχοπούλου με το ζεύγος Καζαντζίδη.
Αγιος Κωνσταντίνος δεκαετία '80

Με τη δημοσίευση αυτή, εγκαινιάζουμε μια νέα στήλη στο stelioskazantzidis.blogspot.com. Είναι η στήλη "Φωτογραφίες". Θα αρχίσουμε λοιπόν, να δημοσιεύουμε σειρά φωτογραφιών που έχουμε στο αρχείο μας ή που μας στέλνουν οι αναγνώστες μας.

Καλούμε όλους τους φίλους και αναγνώστες της σελίδας μας να μας στείλουν τις δικές τους
φωτογραφίες με τον Στέλιο Καζαντζίδη μαζί με μια ιστορία, σημειώνοντας τον τόπο, τον χρόνο και τα πρόσωπα που εμφανίζονται σε αυτές.

Είναι θλιβερό να κυκλοφορούν στο διαδίκτυο - αλλά και σε έντυπα - πλαστές ή άλλες κακοποιημένες φωτογραφίες ή ακόμα χειρότερα φωτογραφίες χωρίς ή με λάθος τεκμηρίωση.

Σήμερα δημοσιεύουμε μια φωτογραφία που μοιράστηκε μαζί μας ο κος Βασίλης Μοσχόπουλος

Στη φωτογραφία είναι ο πατέρας του Χάρης Μοσχόπουλος με τη γυναίκα του Τούλα και το ζεύγος Καζαντζίδη. Τη δεκαετία του '80 βρέθηκαν στον Άγιο Κωνσταντίνο. 

Ο Στέλιος είχε μόλις βγει από το ψάρεμα. Ο Χάρης Μοσχόπουλος ήταν μουσικός και έκανε καριέρα κυρίως στις Η.Π.Α. από το 1972 έως το 1984. 

Στα χρόνια της καριέρας του βρέθηκε στην ίδια σκηνή με πολλούς τραγουδιστές και μουσικούς όπως ο Γιάννης Πάριος, ο Γιώργος Ζαμπέτας, ο Τώνης Μαρούδας, ο Μιχάλης Βιολάρης, ο Χρήστος Νικολόπουλος, η Χάρις Αλεξίου κ.α.

ΥΓ: Φωτογραφίες του αρχείου μας θα βρείτε και στη σελίδα μας στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια: