Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2008

Καλές γιορτές

Λόγω της περιόδου των Χριστουγέννων, το blog θα υπολειτουργήσει τις επόμενες μέρες. Εμείς ως διαχειριστές κρίνουμε σκόπιμο πριν παρέλθει το 2008, να κάνουμε μια αποτίμηση της επιτυχίας της προσπάθειάς μας.

Από τη Δευτέρα 13 Οκτωβρίου μέχρι σήμερα - σε διάστημα περίπου δυόμιση μηνών - ισχύουν τα εξής: 18.008 επισκέψεις από 7.546 μοναδικούς επισκέπτες

Πέραν αυτού, τα μηνύματα στήριξης, που λαμβάνουμε καθημερινά από την Ελλάδα και το εξωτερικό είναι πολλά. Μας ευχαριστεί η αποδοχή του εγχειρήματός μας.

Αν σκεφτούμε δε, ότι το κοινό του Στέλιου Καζαντζίδη εντοπίζεται σε μεγαλύτερες ηλικίες, σε ανθρώπους δηλαδή που δεν έχουν καμία επαφή με τον ιντερνετικό χώρο, η επιτυχία του blog αξιολογείται ως μεγάλη, (δεδομένου και του πολύ μικρού χρονικού διαστήματος στο οποίο λειτουργούμε.)


Σε τέτοια blog, πλήρως εξειδικευμένα, 200 και πλέον εμφανίσεις την ημέρα δεν μπορεί παρά να θεωρούνται πολλές. Βρισκόμαστε ακόμα στην αρχή.

Περιμένουμε από εσάς να συνδράμετε στην προσπάθεια μας, με κάθε δυνατό τρόπο. Στείλτε μας υλικό, σχολιάστε τα κείμενα μας, επισημάνετε λάθη, προτείνετε θέματα, διαδώστε την προσπάθειά μας. Μετατρέψτε τον διαδικτυακό αυτό τόπο, σε σημείο αναφοράς για τους λάτρεις της λαϊκής μουσικής παράδοσης. Βοηθείστε να καταστεί, ο χώρος μας, η αφορμή αναζήτησης για νέους ανθρώπους, που έχουν να αντιμετωπίσουν, μαζί με την ταχύρυθμη ζωή, την προπαγάνδα των μέσων μαζικής ενημέρωσης.

Ακούστε στο video που ακολουθεί, εν όψει των εορταστικών ημερών, ένα τραγούδι που ο Στέλιος αγάπησε ιδιαίτερα. «Για τα παιδιά», σε μουσική Χρήστου Νικολόπουλου και στίχους της Σώτιας Τσώτου.

Για το τραγούδι αυτό, ο Στέλιος Καζαντζίδης είπε: (το απόσπασμα που ακολουθεί αναγράφεται στο εσώφυλλο του δίσκου «Βραδιάζει»):

«Πάντα ήθελα να τραγουδήσω ένα τραγούδι, για τα παιδιά και να το αφιερώσω σε αυτά. Τώρα μου δόθηκε η ευκαιρία να εκπληρώσω την επιθυμία μου αυτή. Εύχομαι στα παιδιά μας να δουν καλύτερες μέρες, να ζήσουν σε ένα κόσμο ειρηνικό, όμορφο, σ’ ένα κόσμο που θα τους αφήσει να κρατήσουν την ψυχή τους ζεστή, τη ματιά τους καθαρή και το χαμόγελό τους. Με πολύ αγάπη για το μέλλον του κόσμου, για την συνέχεια μας, τα παιδιά. Πολλές ευχαριστίες στη χορωδία νέων του Δήμου Βύρωνα, για την πολύ όμορφη συμμετοχή στο τραγούδι.»

Εμείς θα επανέλθουμε δριμύτεροι με νέα πρωτότυπα θέματα, αναλύσεις και προπάντων σπάνια ντοκουμέντα από τη ζωή και το καλλιτεχνικό έργο του Στέλιου Καζαντζίδη.


Να είστε όλοι καλά.









1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Με συγκίνησε πολύ αυτό το τραγουδάκι αλλά και πάλι βλέπουμε παιδιά να πεθαίνουν στην Παλαιστίνη. Να ευχηθούμε ένα καλύτερο έτος για την ανθρωπότητα. Ευτυχισμένο το 2009, πολλούς χαιρετισμούς στους συντελεστές του μπλογκ.